05.04.2024

Çocuk İftarı ve Teravih Programı Düzenlendi.

Çocuklarımıza Ramazan ayını ve oruç tutmayı sevdirmek amacıyla "Çocuk İftarı ve Teravih " programı düzenlendi.
İlçe Müftülüğümüz'ün 4-6 yaş ve 7-10 yaş Kur'an Kursunda eğitim gören talebeleri iftarda buluştu. Müftümüz Sayın Abdullah UYGUN'un organize ettiği iftar ve teravih organizasyonunda yavrularımız unutulmaz bir gün yaşadı. Kur'an Kursu öğreticilerimizin süslediği mekan çocuklar için adeta bayram havasına döndü. İftar sonrası Kur'an okudular; ilahi söylediler; oyunlar oynadılar. İftardan sonra teravih namazına Merkez camiine geçen minikler hocalarının nezaretinde cami adabına uygun bir şekilde namazlarını kıldı. Cami İmam Hatibi Recep ÇELEBİ ve Hasan BAHŞİ'nin hazırladığı sürprizlerle miniklere cami sevgisi aşılandı. Veliler de böylesine güzel bir organizasyona ev sahipliği yaptığı için müftülüğümüze teşekkür etti.