16.05.2019

Vali Bey'in İlçemizi Ziyareti

Kastamonu Valisi sayın Yaşar KARADENİZ, vatandaşla buluşma toplantısı için ilçemizi teşrif ettiler.

Valimize Kastamonu İl Müftüsü Ahmet SÜZEN hocamız da eşlik etti.

Valimiz sayın Yaşar KARADENİZ ve beraberindeki heyet ilçemiz doğumlu şehit Cihan KARA’nın ailesini ziyaret etti.

Ziyarette Pınarbaşı İlçe Müftüsü Mehmet Karaaslan Kur’an-ı Kerim okudu. Ardından Kastamonu İl Müftüsü Ahmet SÜZEN hocamız tüm şehitlerimiz için dua etti.

Sayın KARADENİZ, il müftümüz Ahmet SÜZEN, kaymakamımız Halil İbrahim DEMİRÇİN, belediye başkanımız Şenol YAŞAR, ilçe müftümüz Mehmet KARAASLAN ve daire amirleri ilçemiz Savaş Köyü sınırlarında bulunan tarihi Aşağı Tekke Camii’ni de ziyaret ettiler. İkindi Namazı’nın kılınmasının ardından valimiz ve beraberindeki heyet ilçemizden ayrıldılar.