27.11.2018

Liselerde Mevlidi Nebi Programı Düzenlendi

2018 yılı Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında; ilimiz 10 Aralık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Hüma Hatun Kız Anadolu Imam Hatip Lisesi, Kastamonu Proje Imam Hatip Lisesi, Mustafa Kaya Anadolu Lisesi, Fen Lisesi, Prof. Dr. Saime İnal Savi Sosyal Bilimler Lisesi ve Abdurrahman Paşa Lisesin, 15Temmuz Anadolu Lisesi ve Şeyh Şaban’ı Veli İmam Hatip Lisesinde “Peygamberimiz ve Gençlik” konulu paneller düzenlendi.

Panellerde konuşmacı olarak; il vaizlerimiz; İbrahim Kurt, Asuman Ünal Özcan, Şükran Çakır, Sultan Saraçoğlu, Fatıma Melek Karabulut, Dilek Uzun, ilçe müftülerimiz; Ağlı İlçe Müftüsü Hasan Telli ve Küre İlçe Müftüsü Numan Dülger, Gençlik Koordinatörü Hasan Sakallıoğlu ve Manevi Rehber Hasan Terzi görev aldı.

Okul müdürleri, müdür yardımcıları, öğretmenler ve öğrencilerin yoğun katılımları ile gerçekleşen programlarda, öğrencilere gül lokumu, hadis kartelaları, kandil simidi vb. ikramlar da yapıldı.