05.10.2023

Müftülüğümüzden Kur'an Kursu Öğreticilerimize Vefa Ziyareti

Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında Emekli Kur'an Kursu öğreticisi Muhittin Taşcıoğlu'nu İl Müftü Yardımcısı Abdullah Köseoğlu ile din görevlisi olan öğrencileri evinde ziyaret ederek Din Görevleri haftasını tebrik ettiler.

İl Müftü Yardımcısı Abdullah Köseoğlu riyasetindeki heyet, emekli Din Görevlisi Ali Yaykan ve emekli Kur'an Kursu Öğreticisi Yıldız Yaykan ile Nuriye Demirci hocalarımızı hanelerinde ziyaret etti.

İl Müftü Yardımcısı Köseoğlu kıymetli hocalarımıza "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle plaket takdiminde bulundu.

Herbirimizin gönül dünyasında derin izler bırakan, ayetleri ilmek ilmek dimağlara, sadırlara nakşetmiş her daim hakkı, sabrı, duayı, adanmışlığı şiar edinerek "Bu işin emekliliği olmaz" diyen hocalarımız ziyaretten ötürü memnuniyetlerini dile getirdi.