21.06.2023

"30 Haziran Koruyucu Aile Günü" kapsamında “Bir Yetime Aile Olma” konulu panel düzenlendi

Diyanet İşleri Başkanlığımızın "30 Haziran Koruyucu Aile Günü" kapsamında gerçekleştirilen (Bir Yetime Aile Olma) konulu paneli, Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Vaizi Sultan SARAÇOĞLU tarafından koordine edildi.

Panelde İl Müftü Yardımcısı Metin AYKUT ve Din Hizmetleri Uzmanı Kadriye DOĞAN tarafından (Dinî Referanslar Bağlamında Koruyucu Aile Olma) konusunda bilgi paylaşımında bulunuldu.Akabinde din görevlisi ve Koruyucu Aile olan Yusuf DALKILIÇ konuyla ilgili tecrübelerini paylaştı.

Panele İl Müftü Yardımcısı Özlem ÖZTÜRK hanımefendi, Sosyal Hizmetler Uzmanı Eylem Hanım, TDV Kadın Kolları temsilcileri Şenay ATALAN, Nuriye DEMİRCİ ve Kuran kursu Öğreticilerimiz, İmam Hatiplerimiz katıldı.