18.06.2021

TDV Gençlik Merkezi'nde "Çevrimiçi Ramazan Atölyesi" Kapanış Programı Düzenlendi

Kastamonu Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından ortaokul 5. ve 6. Sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen "Çevrimiçi Ramazan Atölyesi" etkinliğinin kapanış programı, TDV Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirildi.

8 hafta boyunca çevrimiçi olarak devam eden etkinlikli atölye çalışmasına katılan 30 öğrencimiz, kapanış programında, atölye çalışmasını yürüten Kur'an Kursu Öğreticilerimizin planladığı oyunlar ve etkinliklerle gönüllerince eğlendiler.

Salgın tedbirleri gözetilerek düzenlenen program, belge ve hediye takdimi ile biterken; programa, İl Müftümüz Mustafa BİLGİÇ, İl Müftü Yardımcımız Özlem ÖZTÜRK, Gençlik Koordinatörleri, projede görevli öğreticiler ve Manevi Danışmanlar katıldı.