06.10.2020

Diyanet Gençlik Koordinatörü Gençlerle Birlikte İl Müftümüzü Ziyaret Etti.

Diyanet Gençlik İl Koordinatörü Hasan Sakallıoğlu ve Harun Çaycı gençlerle birlikte İl Müftümüz Sayın Mustafa Bilgiç'i ziyaret etti.

İl Müftümüz sayın Mustafa Bilgiç gençlere, gençlik dönemini Ekim ayına benzeterek gençlerin bu dönemlerinde ilim ve bilgi ile donanımlı olmalarını, gelecek yüzyıllara kendilerini ve ülkemizi hazırlamalarını, bilgiye de ancak okuyarak ve çalışarak sahip olunacağını tavsiye etti. Gençlerle iletişim kurularak salgın hastalık dömeminde ortaya çıkan boş zamanlarını kitap okuyarak değerlendirmeleri hususunda önerilerde bulundu. Özellikle Ali Fuat Başgil'in "Gençlerle Başbaşa" isimli kitabı hakkında İl Müftümüz sayın Mustafa Bilgiç'in öncülüğünde müzakere yapıldı.