08.01.2021

İlçe Müftümüz Abdulsamet Ciğer'in Ziyaretleri

İlçe Müftümüz Abdulsamet CİĞER, Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından yeni atanan İlçe Müftülerimizin, Müftülük vazifesinin kurumsal sorumluluk anlayışı ve bilinci icerisinde etkili ve verimli bir şekilde yürütülebilmesini, bu konuda tecrübe kazanmaları ve temsil kabiliyetlerinin artırılmasını sağlamak amacıyla, 24 Mart 2021 tarihine kadar haftanın ilk üç ( 3 ) günü İl Müftüsü Sayın Mustafa BİLGİÇ refakatinde Kastamonu İl Müftülüğünde Staj Eğitiminde bulunmaktadır.

Bu itibarla İlçe Müftümüz Abdulsamet CİĞER, İl Müftümüz Sayın Mustafa BİLGİÇ'in refakatinde başta Valimiz Sayın Avni ÇAKIR'ı, Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Mehmet UZUN'u ve İlahiyat Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Mehmet ATALAN'ı ziyaret etmiştir.