14.01.2021

İLÇE MÜFTÜMÜZ EYÜP BUCAN'DAN KURUMLARA ZİYARET

İlçe Müftümüz Sayın Eyüp BUCAN, Kaymakamımız Sayin Mehmet SERT, Belediye Başkanımız Sayın Hasan Fehmi TAŞ ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet ŞİRİN'i ziyaret etti.

Dada ilçe Müftülüğü görevine kısa bir süre önce başlayan İlçe Müftümüz Sayın Eyüp BUCAN, iade-i ziyarette bulunmak üzere, Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde; Kaymakamımız Sayın Mehmet SERT, Belediye Başkanımız Sayın Hasan Fehmi TAŞ ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet ŞİRİN ile bir araya geldi.

Makam odalarında gerçekleşen ziyarette, pandemi döneminde kurumlarımız arasında koordineli olarak yapılacak çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Özellikle pandemi döneminde camilerimizde yapılması gerekenler ve alınan tedbirler hakkında bilgiler verildi.