14.11.2019

Tekstil Fabrikası'nda Hz. Peygamber Anıldı

İlçemizde faaliyetlerini sürdüren Sude Tekstil’de Müftülüğümüzce Mevlid-i Nebi Haftası etkinliği gerçekleştirildi.

Yönetici ve çalışanlarla yenilen Öğle yemeği sonrasında başlayan program ilçemiz din görevlilerinden Selim MEMİŞ’in Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Sonrasında Ramazan K AYA’nın okuduğu kaside ve Diyanet İşleri Başkanlığı’nın haftaya yönelik hazırladığı sinevizyonla program devam etti.

Haftaya ilişkin konuşmayı yapan İlçe Müftüsü Mehmet KARAASLAN, böyle bir imkanı sundukları için yöneticilere teşekkür etti.

Sunuculuğunu Muhammed ŞAHİN’in yaptığı ve hazırlığını Abdülbaki KILIÇ-Hüseyin KARABACAK ve Ahmet BAYIN’ın üstlendiği programın sonunda katılımcılara kandil simidi ve “Hadislerle Aile” kitabı hediye edildi.

Hayırlara vesile olması temennisiyle...