14.07.2017

İlçemizde Kur’an Kursları Öğrencilerinin Katılımıyla 15 Temmuz Şehitlerimizi Anma Programı Düzenlendi.

“15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinlikleri kapsamında Cide İlçe Müftülüğü organizasyonu ile Kur’an Kursu öğrencileri tarafından 15 Temmuz Şehitlerimizi Anma programı düzenlendi.

Merkez Karamustafapaşa Camii Konferans Salonunda düzenlenen programa Kur-an Kursu öğrencileri ve vatandaşlar katıldı. Programda çocuklara konuşma yapan Müftü KOCAKOÇ; “ Eğer 15 Temmuz başarılı olsaydı bugün camilere kuran okumaya gelemezdiniz. Babalarınız cumaya dahi gidemezlerdi. Onun için dininizi doğru kaynaklardan öğrenmeniz ve peygamberimizin hayatını iyi öğrenmeniz gerekiyor dedi.”

Program sonunda çocuklara Müftülük tarafından pilav ikramı yapıldı.