17.08.2023

İLÇE MÜFTÜSÜ SABIRLIYA VEDA PROGRAMI

Konya İl Müftülüğüne tayini çıkan İlçe Müftüsü Halil İbrahim SABIRLI'ya Müftülükçe bir dizi program düzenlendi. İlk program saat 11:00' da müftülük konferans salonunda gerçekleşti. Katılımın yoğun olduğu programda Müftü SABIRLI,  4 yıllık Tosya müftülüğü süresince yapmış olduğu hizmetleri kısaca özetledi ve tüm personele katılımları için teşekkür etti, helallik istedi. Ardından saat 18:00' de düzenlenen veda yemeğine katıldı. Burada Müftü SABIRLI'ya hizmetleri için İlçe müftülüğü personelince hazırlanan  plaket tüm personel adına  Müftülük Murakıbı Ali ÖZTÜRK tarafından takdim edildi.
15.08.2023 tarihi itibari ile görevinden ayrılacak olan hocamıza yeni görevinde ve bundan sonraki hayatında başarı temennilerinde bulunuldu.