28.07.2023

DİN İSTİSMARİ MÜCADELE

Müftülüğümüzce bütün personelimize yönelik "Din İstismarı" konulu bir konferans düzenlendi.  Müftülük konferans salonunda yapılan konferansa konuşmacı olarak katılan Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Müftüsü Sayın Ümit Çimen hocamız yapmış olduğu konuşmada, dini iyi bilmenin önemine vurgu yaptı.  Din hizmeti veren kişiler olarak bizler, eğer dinimizi iyi öğrenir ve temsil edersek, dini kendi menfaatleri doğrultusunda kullanmak  isteyen istismarcıların amaçlarına ulaşamayacağını söyledi.
 Dini tebliğ edenlerin mutlaka onu hayatlarında yaşayarak temsil etmeleri gerektiğini, faydalı olmanın yolunun bu olduğunu söyledi.
 Kırk yıldan  fazladır devam etmekte olan görev hayatında edinmiş olduğu tecrübelerinin ışığında personelimize faydalı bilgiler sunan hocamızın konuşması bütün personelimiz tarafından ilgiyle dinlenip takip edildi.
 Programın sonunda  ilçe müftümüz Halil İbrahim Sabırlı vermiş olduğu faydalı bilgilerden dolayı Ümit Çimen hocamıza teşekkür ederek hocamıza uzun bir ömür ve hayırlı hizmetler dua ve temennisinde bulundu.