29.01.2018

ZEYTİN DALI HAREKATI İÇİN MEHMETÇİKLERE DUA

Tosya Kaymakamlığ, Tosya Belediyesi ve Müftülüğümüzün öncülüğünde, kurumlar ve STK'lar tarafından 26/01/2018 tarihi Cuma günü Cuma namazı çıkışı Cumhuriyet Meydanında düzenlenen '' Zeytin Dalı (AFRİN) Operasyonunda'' görev yapan mehmetçiklerimize destek olmak için Fetih Süresi, süreler okunup, tekbirler getirerek kurban kesildi. Ardından İlçe Müftümüz Eyyup DEMİR tarafından Mehmetçiklerimiz için '' Zeytin Dalı (AFRİN) Operosyonunu başarıyla tamamlayıp zaferle dönmeleri için dua edildi.

Tosya halkı, resmi kurumlar, Sivil Toplum Örgütleri, Siyasi Partiler hepsinin bir ve beraber olduğu görüldü.

Kaymakamımız Deniz PİŞKİN Tosya halkımızın bu şekil bir ve beraberlik içerisinde Kahraman Ordumuza destek verdikleri için teşekkür etti. Halkımız da bu programdan çok memnun kaldıkları görüldü.