19.12.2023

TAŞKÖPRÜ'DEN GAZZE'YE GÖNÜL KÖPRÜSÜ

SAKIN ALLAH'I ZALİMLERİN YAPTIKLARINDAN HABERSİZ SANMA! O SADECE , ONLARIN İŞİNİ BİR GÜNE ERTELİYOR Kİ,O GÜN GÖZLER DEHŞETTEN DIŞARI FIRLAMIŞ; BAŞLARI YUKARIYA KALKIK, BAKIŞLARI BİR NOKTAYA SABİTLENMİŞ,ZİHİNLERİ BOMBOŞ KALMIŞ OLARAK TOPLANMA YERİNE KOŞARLAR.  İBRAHİM SURESİ 42-43
12.12.2023 Salı ve 13.12.2023 Çarşamba günleri Kur'an Kursu Hocalarımız ve kursiyerlerinin hazırladığı katılımın yoğun olduğu bir Hayır Çarşısı Taşköprü İlçe Müftülüğü tarafından Sayın Kaymakamımız, İlçe Müftümüz, Belediye Başkanımız, Din Görevlilerimiz ve hayırsever vatandaşlarımızın  katılımlarıyla gerçekleştirilmiştir.
Hayır Çarşımızda toplanan 280.150₺ tutarındaki meblağ Türkiye Diyanet Vakfı Filistin hesabına gönderilmiştir.Emeği geçen Hocalarımıza Kursiyerlerimize ve bizi yalnız bırakmayan halkımıza Teşekkür ederiz.