26.04.2023

VAAZ VE İRŞAT DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

İlçemiz Müftülüğü Ramazan ayı Vaaz ve İrşat Hizmetlerinde görev alan hocalarımızla değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantı, İlçe Müftümüz Hasan YOZGAT Başkanlığında, emekli İmam Hatip Lisesi Müdürümüz Hüseyin YAKUT, emekli Müftülerimiz  Ahmet Faruk KULUŞ ,Yakup YILMAZ ve Haşim ALTUN, Şube Müdürümüz Ümit KURNAZ, Vaizimiz Yaşar Kemal İHTİYAR, Murakıbımız Bilal KORKMAZ, Din Hizmetleri Uzmanı Fatih ÇELİKOĞLU, Merkez Karamustafapaşa Taş Camii İmam-Hatipleri Ahmet ÖZARSLAN ve Mehmet KÖMÜRCÜ’nün katılımlarıyla, Müftülüğümüz Aile ve Dini Rehberlik Toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda ayrıca (Nisan-Mayıs-Haziran 2023 ayları) üç aylık vaaz ve irşat programı ve proğramda yer alacaklar da tespit edildi. Vaaz ve irşat programı icra edilirken dikkat etmemiz gereken hususlar istişare edildi. İlçe Müftüsü Hasan YOZGAT, vaaz ve irşat proğramını icra eden ve toplantı davetimize icabet eden hocalarımıza teşekkür ederek toplantı sona erdi.