16.06.2022

PERSONEL TOPLANTISI

Haziran ayı toplantımız ve Yaz Kur'an Kursları Semineri Cemile Alp Cami'nde gerçekleştirildi.

Toplantı öncesi İlçe Sağlık Müdürlüğü'nce KKKA(Kene) bilgilendirmesi yapılarak Din Görevlilerimize bilgi broşürleri dağıtıldı.

Toplantı Şube Müdürümüz Ümit KURNAZ riyasetinde yapıldı. Yaz Kur'an Kurslarının kayıt, başlangıç ve bitiş tarihleri görevlilerimize bildirilerek hassasiyet göstermeleri istendi. Daha sonra Toplantı Gündemi görevlilerimize tebliğ edilerek imza altına alındı. Görülen eksiklikler ve dikkat edilmesi gereken hususlar görevlilerimize hatırlatıldı. Okunan hatimlerin duası Gazi Dede Cami İ. H. Hayati ÇELİK tarafından yapıldı.

Toplantının ardından Paşa Cami Uzman İ. H. Yusuf GÜLER tarafından YAZ KUR'AN KURSU SEMİNERİ verildi.