05.10.2022

Camiler ve Din Görevlileri Haftası Etkinlikleri

Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında Emekli Din görevlilerinin de katılımıyla merkez ve köylerde görev yapan bütün personelle bir araya gelindi. Kur’an tilavetinin akabinde İlçe Müftümüz günün anlam ve önemine binaen konuşma yaptı. Daha sonra emekli din görevlilerimiz de yaptıkları konuşmalarla duygularını ifade ettiler. Daha sonra da hep birlikte hoş sohbet eşliğinde yemek yendi. Ve nihayet öğle namazı öncesinde okunan hatm-i şerif ve mevlitle birlikte proğram sona erdi. Öğleden sonra da İlçe Müftümüz, Karaman mahallesinde görev yapan İmam-Hatiplerle birlikte Karaman köyünde medfun bulunan, ilçemizin manevi kanaat önderlerinden merhum Hafız Şakirin kabrine gidip, kabri başında dua ettiler.

Bu vesileyle bütün din görevlilerimizin Camiler ve Din Görevlileri haftasını kutluyor, ahirete irtihal edenleri de rahmetle, minnetle yâd ediyoruz.