10.09.2022

İlçe Müftülüğümüzden Adalara Ziyaret

İlçe Müftümüz Erdem DULUN, Merkez Hafız Şakir Camii Müezzin Kayyımı İsmet GÜNDOĞAN ve Müftülük VHKİ Mehmet DOĞAN ile birlikte Şenpazarlı hemşehrilerimizin yoğunlukta olduğu Balıkesir ili Marmara adasına ziyaret gerçekleştirdi. Oradaki hemşehrilerimizle sohbet edip, mermer ocaklarını gezerek çalışma şartları hakkında bilgi aldı. Yaklaşık dört gün süren ziyaretin sonunda cuma günü Saraylar Camiinde vaaz yapıp, hutbe irad etti. Daha sonra da ekibiyle birlikte adalardan ayrıldı.

Bütün emekçi hemşehrilerimize - özellikle de bütün ziyaretlerimizde bize eşlik eden Saraylar Camii İmam-Hatibi Mustafa Dak'a- cömertliklerinden ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eder, Rabbimizden bereketli kazançlar dileriz.