02.03.2020

"YOLUN İYİLİK OLSUN" KAMPANYASINA DESTEK

Başkanlığımız ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliği içerisinde devam eden “Yolun İyilik Olsun” kampanyasına bir destek de Hacı Suzan Tonbul Kur’an Kursu 4-6 yaş grubu’nda öğrenim gören öğrencilerden geldi.

Tarihin en büyük insanlık dramının yaşandığı İdlib’deki kardeşlerimize yardım amacıyla minik öğrenciler biriktirmiş oldukları harçlıklarını TDV Şubemize teslim etmek üzere, öğretici ve velilerin de katılımıyla bir ziyaret gerçekleştirdiler.

İl Müftüsü Ahmet SÜZEN bu anlamlı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, hepsinin kandillerini tebrik etti ve kendilerine hayır duada bulunup, başarılı bir öğrenim hayatı geçirmelerini diledi.

İl Müftü Yardımcısı Özlem ÖZTÜRK’ün de hazır bulunduğu bu ziyarette birlikte hatıra fotoğrafı çekilip, ikramlar yapılarak, öğrenci, öğretici ve veliler İl Müftülüğünden ayrıldılar.