02.01.2020

İL MÜFTÜSÜ AHMET SÜZEN’İN HUZUREVİ ZİYARETİ

İl Müftüsü Ahmet SÜZEN tarafından, 31.12.2019 tarihinde, Kastamonu Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine ziyaret gerçekleştirildi. Ak Parti İl Başkanı Doğan ÜNLÜ, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdullah SAVAŞ ve Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Berat SATIOĞLU’nun da katıldığı ziyarete, Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü İrfan HALVECİ ve çalışanlar da eşlik ettiler.

Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda, huzurevi sakinleri ile sohbet edildi. Sohbet aralarında Halife Sultan Camii İmam Hatibi Kamil GEZER, Ulu Camii Müezzin Kayyımı Kadir DEMİRCİ ve Otogar Mescidi İmam Hatibi Abdülkerim YAYKAN tarafından ilahiler ve kasideler okundu.

İl Müftümüz Ahmet SÜZEN tarafından, huzurevi sakinlerine Mekke’nin Fethi bağlamında program icra edildikten sonra, ziyaret yapılan dua ile son buldu.