04.12.2019

EVLİLİĞE İLK ADIM SEMİNERLERİ...

EVLİLİĞE İLK ADIM SEMİNERLERİ İLK DÖNEMİ TAMAMLANDI.

Diyanet İşleri Başkanlığımız, Din Hizmetleri Genel Müdürlüğümüz  tarafından ‘’Huzurlu Aile, Güçlü Toplum, Güvenli Gelecek Projesi’’ kapsamında hazırlanan, İl Müftülüğümüz Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından yürütülen Evliliğe İlk Adım Seminerlerinin ilk dönemi tamamlandı. Vaiz ve Din Hizmetleri Uzmanlarımız tarafından verilen seminerler, dört hafta boyunca, sekiz konu başlığı altında, Müftülüğümüz toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Seminere katılan çiftlerimize katılım belgeleri, İl Müftümüz Sayın Ahmet Süzen, İl Müftü Yardımcımız Özlem ÖZTÜRK tarafından takdim edildi. Kapanış ve teşekkür konuşmaları ile seminerlerin ilk dönemi tamamlanmış oldu.

Yeni evli ve evliliğe adım atacak çiftleri sevgi, merhamet, adalet ve emanet bilinci gibi aileyi ayakta tutan değerler hususunda Kur’an ve sünnet ışığında bilgilendirmeyi amaçlayan seminerlerimizin yeni dönem kayıtları devam etmektedir.