22.03.2019

Çanakkale Zaferinin 104. Yıl dönümü ve 18 Mart Şehitleri anma günü ‘’Çanakkale Şehitlerine’’şiirini okuma yarışması düzenlendi.

Çanakkale Zaferinin 104. Yıl dönümü ve 18 Mart Şehitleri anma günü nedeniyle 81 ilde olduğu gibi Kastamonu il müftülüğünce liseler arası ‘’Çanakkale Şehitlerine’’şiirini okuma yarışması düzenlendi.

İl ve İlçe den 19 Öğrencinin katıldığı yarışma sonucunda Kastamonu Merkez Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Edanur ÖZTÜRK birinci, Cide ilçesi Şehit Onur Ensar Ayanoğlu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Zeynep Sıla ŞİMŞEK ikinci ve Tosya Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Fundanur SİNGER ise üçüncü oldular.

Dereciye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verilirken İl Müftüsü Ahmet SÜZEN yarışmaya katılan bütün öğrencileri Çanakkale gezisine göndereceklerinin sözünü verdi.

İl Müftüsü Ahmet SÜZEN yarışma sonunda öğrencileri tebrik ederek her bir öğrencinin şiiri okurken duygulu anlar yaşattıklarını milli ve manevi değerlerine bağlı birey olarak hayatlarını devam ettirmelerini ifade ederek öğrenim hayatlarında başarılar diledi.