15.01.2019

Gençliğe Değer Projesi Tanıtım Toplantısı Yapıldı.

DİB'in talimatları doğrultusunda Gençliğe Değer Projesi ile ilgili TDV yurdu konferans salonunda İl Müftüsü, İlçe Müftüleri, İl- İlce Gençlik Koordinatörleri ile İl Gençlik Koordinatörlüğü nün organizesinde  geniş katılımlı bir toplantı yapıldı. Toplantının açılışında İl Müftüsü Ahmet SÜZEN bir konuşma yaparak gençliğin bizler için çok değerli olduğunu ve gençlik için elimizden gelenin en iyisini yapmamız gerektiğini vurguladı.Daha sonra İl Gençlik koordinatörleri Hasan Sakallıoğlu ve Fatıma Melek Karabulut tarafından Gençlik Yönergesinin ve Gençliğe Değer projesinin tanıtımı yapıldı. Toplantının ikinci oturumunda Kastamonudaki madde bağımlısı gençlerle ilgilenen Abdullah Karaahmetoğlunun yaptığı faaliyetleri anlattı. İlçelerde yürütülen örnek projeler üzerinde duruldu. İlçe Gençlik Koordinatörleriyle istişare toplantısı yapılarak Gençlik için neler yapıyoruz ve daha güzel neler yapabiliriz konusu irdelendi.