15.01.2021

" Yazıyorum Çiziyorum '' Etkinliği Ödül Takdimi

Diyanet İşleri Başkanlığımızca, sosyal hizmet kurumlarında kalan çocuklarımızın şiir,öykü ve masal yazma ile, resim ve karikatür becerilerini geliştirmek;duygu, düşünce ve gözlem yeteneklerini manevi değerlerimizle içselleştirmeleri ve bu değerlerle güçlenerek sorunların üstesinden gelme, toplumla bütünleşme becerilerine katkı sağlamak amacıyla planlanan '' Yazıyorum Çiziyorum '' etkinliği ödül takdimi pandemi kurallarına riayet edilmek suretiyle İl Müftülüğümüzde sade bir törenle gerçekleştirildi.
     Programa İl Müftümüz Sayın Mustafa BİLGİÇ, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sayın Abdullah SAVAŞ, İl Müftü Yardımcımız Özlem ÖZTÜRK, ÇEKOM ve ÇES'te görevli vaiz, müdür ve öğretmenler ile dereceye giren öğrenciler katıldı. Program, İl Müftümüz Sayın Mustafa BİLGİÇ'in konuşmalarından sonra ödül takdimi ile son buldu.