08.10.2020

İl Müftümüz Sayın Mustafa Bilgiç Azdavay ve Pınarbaşı İlçe Personeli ile Bilgilendirme Toplantısı Yaptı.

İl Müftümüz Sayın Mustafa Bilgiç İlçe Müftülüklerini ziyaretleri kapsamında Azdavay ve Pınarbaşı İlçelerini ziyaret etti.

Pınarbaşı İlçe Müftümüz Mehmet KARAASLAN'ın refakatinde düzenlenen Azdavay ve Pınarbaşı İlçelerinde görevli personelin katılımıyla ilçelerde ayrı ayrı yapılan toplantılarda, din hizmetlerinde temsil'in önemi ve salgın sürecinde din hizmetlerinde rehavetin getireceği olumsuzlukları değerlendirildi. Son zamanlarda artan salgınlar karşısında kollektif tedbirin hayatın farzı olduğu üzerinde duruldu. Kitap tanıtımı yapılarak kitap okuma alışkanlığın vazgeçilmezliği üzerinde duruldu.