09.04.2019

Vekil Müezzin-Kayyım Sınav İlanı

İ    L    A    N

KASTAMONU MÜFTÜLÜĞÜNDEN BİLDİRİLMİŞTİR

İlimiz Müftülüğüne bağlı aşağıda  sınıfı, unvanı, kadro derecesi yazılı münhal bulunan kadrolara vekil İmam-Hatip ve vekil Müezzin-Kayyım alınacaktır.

İSTEKLİLERDE ARANAN ŞARTLAR ŞUNLARDIR  :

1-Vekil İmam-Hatiplik ve Vekil Müezzin-Kayyımlık  için; İlahiyat Fakültesi, İlahiyat Ön Lisans ve İmam Hatip Lisesi mezunu olmak, Diyanet İşleri Başkanlığı Sınav Yönetmeliğindeki şartları taşıyor olmak.

2-KPSS (DHBT) Puanı 60 ve üzeri puanı  olanlar Müracaat edebilecektir.

3-İstekliler  24.04.2019   tarihinde  saat: 09.00’ da Kastamonu İl Müftülüğünde yapılacak olan sözlü, uygulamalı mülakat sınavına katılabilmeleri için  05.04.2019   ile    19.04.2019   tarihleri arasında lüzumlu belgelerle birlikte bizzat Müftülüğümüze  müracaat etmiş olmak.

İlgililere ilanen  duyurulur.

S.NO

Y   E   R    İ

SINIFI