22.03.2019

İlimiz Müftülüğüne ve İlçe Müftülüklerine bağlı sınıfı, unvanı, kadro derecesi yazılı münhal bulunan kadrolara naklen görevli alınacaktır.

İlimiz Müftülüğüne ve İlçe Müftülüklerine bağlı aşağıda sınıfı, unvanı, kadro derecesi yazılı münhal bulunan kadrolara naklen görevli alınacaktır.

İSTEKLİLERDE ARANAN ŞARTLAR:

1. 657 sayılı DMK’nın 48. Maddesinin (A) bendindeki şartları taşımak.

2. Başkanlığın Atama ve yer değiştirme ile ilgili mevzuatında yer alan şartları taşımak.
3. Başkanlık teşkilatında en az iki yıl görev yapmış olmak ve halen çalışıyor olmak.
4. En az lise ve dengi okul mezunu olmak.

5. Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni Kadrosu İçin; Kurumca ya da ilgili kurumlarca düzenlenen  bilgisayar işletmenliği veya bilgisayar kullanma eğitiminde başarılı olduğuna ilişkin belge veya  sertifikaya sahip olmak.

6. Aşçı Kadrosu İçin; Milli Eğitim Bakanlığından onaylı aşçılık sertifikası sahibi olmak.
BAŞVURU VE SINAV İŞLEMLERİ:

1. İsteklilerin en geç  05.04.2019 Cuma günü mesai bitimine kadar müftülüğümüze gerekli evraklar ile (Dilekçe, sertifika ve il dışından müracaat edenler için hizmet cetveli vb.) başvurmaları ve sınavın yapılacağı 10.04.2019 Çarşamba günü saat: 09.00’da müftülüğümüzde hazır bulunmaları  gerekmektedir.

2. Postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

3. İstekliler başvuru sırasında hangi münhal kadroya müracaat ettiklerini belirteceklerdir. (Birden fazla tercihte bulunulabilir.)

4. Sınavdan en az 70 ve üzeri puan alan adaylar başarılı sayılacak olup atama işlemleri puan üstünlüğüne göre yapılacaktır. Puan eşitliği durumunda ise tercih önceliği dikkate alınacaktır.

S.NO

Y   E   R    İ

SINIFI

ÜNVANI

KADRO

DERECE

KİMDEN VE NE ŞEKİLDE AÇILDIĞI

İl Müftülüğü

Salih GÖZCÜ’nün emekli olması nedeniyle

Cide İlçe Müftülüğü

Daday İlçe Müftülüğü

Devrekani İlçe Müftülüğü

Devrekani İlçe Müftülüğü

Cemil KOŞUN’un nakli ile

Şenpazar İlçe Müftülüğü

VHKİ

Yakup KARABEYİN’in emekli olması nedeniyle.

Merkez Hz. Pir Kur’an Kursu

Ali SEVİNÇ’in nakli ile.

Azdavay İlçe Müftülüğü

Hizmetli

Salih HODANCI’nın nakli ile.

Doğanyurt İlçe Müftülüğü

Hizmetli

Hasan KARADERE’nin nakli ile.

Pınarbaşı İlçe Müftülüğü

Hizmetli

Ercan ARSLAN’ın nakli ile.

Tosya Hamzababa Yatılı K.K.

Aşçı

İsmail KOCA’nın nakli ile.