26.07.2024

Kastamonu Jandarma Komando Eğitim Merkez Komutanlığı'nda temel eğitimlerini tamamlayan 2 bin 377 uzman erbaş dualarla birliklerine uğurlandı.

Kastamonu İl Jandarma Komando Eğitim Merkezi Komutanlığı'nda düzenlenen 36. Dönem Jandarma Uzman Erbaş Komando Temel Kursu'nun kapanış töreni büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

Törene, İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Kastamonu Valisi Meftun Dallı, İl Protokolü, İl Müftüsü Bekir Derin ve komandoların kıymetli aileleri ile çok sayıda davetli katıldı.

2.377 Jandarma Komando Uzman Erbaşların mezuniyet coşkusunu paylaştığı törende, İl Müftüsü Bekir Derin tarafından uğurlama duası yapıldı.

Tören, yemin merasiminin ardından yapılan gösteriler ve tören geçişiyle sona erdi.