15.07.2024

Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle Nasrullah Kadı Camii'nde 15 Temmuz şehitleri dualarla anıldı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle Nasrullah Kadı Camii'nde Mevlid-i Şerif ve Kur'an-ı Kerim programı düzenlenerek 15 Temmuz şehitleri dualarla anıldı.

Öğle namazı öncesi gerçekleştirilen programda, İl Müftüsü Bekir Derin, şehitlerimizin ruhu için okunan Mevlid-i Şerif ve 881 adet Hatm-i Şerifin duasını yaptı.

İl Müftüsü Derin, dualarında milletimizin birlik ve beraberliği, din-ü devlet mülk-ü millet uğruna canlarını seve seve feda eden aziz  şehitlerimizin ruhu için niyazda bulunurken
katılımcılar hep birlikte duaya amin dedi.

Nasrullah Kadı Cami'indeki programa Kastamonu Valisi Sn. Meftun Dallı, Kastamonu il protokolü, şehit ve gazi yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz.