03.08.2022

VEKİL İMAM-HATİP SINAV İLANI

İ L A N

KASTAMONU MÜFTÜLÜĞÜNDEN BİLDİRİLMİŞTİR

İlimiz Müftülüğüne bağlı aşağıda sınıfı, unvanı, kadro derecesi yazılı münhal bulunan kadroya vekil imam-hatip alınacaktır.

İSTEKLİLERDE ARANAN ŞARTLAR ŞUNLARDIR:

1-Vekil İmam-Hatiplik ve Vekil Müezzin-Kayyımlık için; İlahiyat Fakültesi, İlahiyat Ön Lisans, İmam Hatip Lisesi mezunu olmak, Diyanet İşleri Başkanlığı Sınav Yönetmeliğindeki şartları taşıyor olmak.

2-Geçerli olan KPSS(DHBT) Puanı 60 ve üzeri olanlar müracaat edebilecektir.

3-Halen Başkanlığımızda Vekil İmam-Hatip ve Vekil Müezzin-Kayyım olarak çalışıyor olmamak.

4-İsteklilerin 18/08/2022 tarihinde saat:09.00’da Kastamonu İl Müftülüğünde yapılacak olan sözlü, uygulamalı mülakat sınavına katılabilmeleri için 01/08/2022 ile 15/08/2022 tarihleri arasında lüzumlu belgelerle birlikte (kimlik, diploma fotokopileri ve DHBT sonuç belgesi) müracaat etmeleri gerekmektedir. Posta, fax ve e-mail ile başvurular kabul edilmeyecektir.

İlgililere ilanen duyurulur.

S.NO

Y E R İ

SINIFI

ÜNVANI

KADRO

DEREC.

AÇILIŞ

TARİHİ

KİMDEN VE NE ŞEKİLDE AÇILDIĞI

Güde Köyü Camii

İnebolu / KASTAMONU

DHS

V.İ.H.

13/01/2017

Turan ÇİFÇİ’in Yurtdışına Din Görevlisi olarak gitmesi nedeniyle.