15.03.2019

"Çanakkale Şehitlerine" Şiirini Güzel Okuma Yarışması

Diyanet İşleri Başkanlığı Gençliğe Değer Projesi kapsamında Kastamonu İli Pınarbaşı İlçesi Şehit Ayhan Sütçü Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürlüğü öğrencileri arasında 15.03.2019 tarihinde “Çanakkale Şehitlerine” şiirini güzel okuma yarışması gerçekleştirildi.

Kaymakam Halil İbrahim DEMİRÇİN, Belediye Başkanı Mehmet YILMAZ ve daire amirlerinin de katıldığı programda Jüri Başkanı olarak İlçe Müftüsü Mehmet KARAASLAN, Üye olarak İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Fatih KABA ve İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Recep ERTÜRK yer aldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan yarışmada Semanur ARSLANCA birinci, Deniz AKKAYA ikinci ve Suğde Nur CİVELEK üçüncü oldu.

İlçe Müftülüğü olarak Çanakkale şehitlerini rahmetle anıyor ve yarışmada emeği geçen bütün idareci ve öğretmenlerimize şükranlarımızı sunuyoruz.