20.11.2018

Pınarbaşılı Gençlerin "Mevlid-i Nebi" Coşkusu

İlçe Müftülüğü ile YBO işbirliğinde “Peygamberimiz ve Gençlik” konulu etkinlik düzenlendi. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda öğrenciler kanun taksimi eşliğinde ilahiler söylediler. Hayrunisa Kılıç’ın şiir, Muhammed Işık’ın peygambere yazdığı mektubunu okuduğu programda İlçe Müftüsü Mehmet KARAASLAN kürsüye çıkarak öğrencilere hitap etti. Zifiri karanlıkta ak sütün içindeki ak kılı fark edecek kadar gözü keskin bir gençliğe duyulan özlemi yineleyen sayın müftümüz, öğrencilere çok çalışmaları gerektiği telkininde bulundu.

Programın sonunda üzerinde seçme ayet ve hadislerin yazılı olduğu çikolatalar davetlilere ikram edildi.

İlçe Müftülüğü olarak emeği geçen Sümeyye KAYA, Musa KAHRİMAN ve Murat ZEYTÜNLÜ başta olmak üzere tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.