05.10.2018

Pınarbaşı'nda "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" Etkinliği

"1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası" vesilesiyle Pınarbaşı İlçesi'nde İlçe Müftülüğü tarafından konferans tertip edildi.

Öğle namazına kadar süren program Mirahor Köyü Merkez Camii İmam Hatibi Mehmet BAL'ın okuduğu Kur'an-ı Kerim'le başladı.

Haftaya ilişkin izletilen sinevizyonun ardından İlçe Müftüsü Mehmet KARAASLAN kürsüye çıkarak din görevlilerinin haftasını tebrik etti ve katılanlara şükranlarını sundu.

Ardından İlçe Müftülüğü İlahi Korosu musikî dinletisinde bulundu. Şehit Ramazan AKKAYA Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencisi Zeynep DEĞİRMENCİ tarafından okunan "Dua" şiiri büyük alkış aldı.

Konuşmacı olarak katılan İstanbul-Haseki Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürlüğü Eğitim Görevlisi Aziz ÇINAR'a İlçe Müftüsü Mehmet KARAASLAN tarafından plaket sunulmasıyla program sona erdi.

Bu vesileyle tüm din gönüllüsü hocalarımızın haftasını tebrik ederiz.