22.04.2024

Nisan Ayı Mutat Personel Toplantısı İl Müftüsü Bekir DERİN'in katılımıyla gerçekleşti

Nisan Ayı Mutat Personel Toplantısı 22.04.2024 Pazartesi günü İl Müftüsü Bekir DERİN'in katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantı başlangıcında İlçe Müftümüz Mehmet Melik ÖZKAN, personel ile kısa bir hasbihalden sonra Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından gönderilen yazı ve talimatlar, yapılacak etkinlikler, yapılan hizmetler, vaaz ve irşat hizmetleri ve çeşitli konularda bilgilendirmede bulundu. Ardından İl Müftümüz Bekir DERİN de din görevlileriyle tecrübe paylaşımı yaparak mesleki konularda önemli hususlara değindi. İl Müftümüz Bekir DERİN toplantı sonunda personele görevlerinde başarılar dileyerek, personel ile birlikte fotoğraf çektirdi.