02.03.2020

Regaip Kandili dualarla idrak edildi.

Küre Müftülüğü tarafından Regaip Kandili dolayısıyla Akşemsettin Camii’nde gerçekleştirilen mevlit özel programına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdiler.

İlçe Müftüsü Numan DÜLGER mevlit programında yaptığı sohbette, rağbetin yalnızca Allah’ü Teala’ya olması gerektiğini belirterek, “Üç ayların başlangıcı olan bu mübarek gecede, ‘Allah’ım ben şükreden, sabreden, dua eden, bana verdiklerinden senin için veren, günahlarından af dileyen bir kul olacağım’ diyerek söz vermeliyiz. Allah’ım, bizleri şükredenlerden, sabredenlerden, dua edenlerden, kendisi için verenlerden ve günahlarından dolayı af dileyip, affa mazhar kıldıklarından eylesin, geceniz ve üç aylarınız mübarek olsun” dedi.

Din görevlilerinin Kur’an-ı Kerim okuduğu, salavatların getirildiği, Mevlid’den bölümler ve ilahilerin yer aldığı Regaip Kandili özel programı İlçe Müftüsü Numan DÜLGER'in duası ile tamamlandı.