27.11.2018

"Peygamberimiz ve Gençlik" Konferans

İlçe Müftülüğümüzce  Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle  ''Peygamberimiz ve Gençlik'' temalı program düzenlendi.

23.11.2018 Cuma günü düzenlenen program öncesi cuma namazı sonrası halka Mevlid-i Nebi Aşı ikramı yapıldı.Program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayıp Kur'an-ı Kerim Tilaveti, Sinevizyon Gösterimi, İlçe Müftüsü Numan DÜLGER 'in konuşması ve Çankırı Karatekin Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Burhan ÇONKOR 'un ''Peygamberimiz ve Gençlik'' konulu konferansı ile devam etti. Mevlid-i Nebi Haftası dolayısıyla İlçe Müftülüğümüzce düzenlenen, 8 takımdan oluşuan voleybol turnuvasında 1. 2. ve 3. olan takımlara kupaları ve madalyaları verildi. Hediye ve ödül takdiminin ardından program sona erdi.