16.07.2022

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ COŞKUYLA KUTLANDI.

İNEBOLU'DA 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ COŞKUYLA KUTLANDI.

İnebolu İlçe Müftülüğümüz, ilçemizdeki diğer kurum ve kuruluşlarla koordineli olarak 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününü çeşitli etkinliklerle kutladı.
-Başta 15 Temmuz Şehitleri olmak üzere tüm şehitlerimizin ruhlarına ithafen, tüm görevlilerimiz ve Kur'an Kurslarımızca hatimler okundu.
- Şehit kabirleri ziyaret edildi.
- Gaziler ve Şehit Aileleri Derneği Temsilcisi Erdal GÖÇMEN ziyaret edildi.
- Cuma Namazı öncesi Merkez Yahya Paşa Camii'nde, şehitlerimizin ruhlarına ithafen Kur'an Ziyafeti ve Mevlidi Şerif, diğer tüm camilerimizde de Kur'an'ı Kerim okunarak dualar edildi.
- İlçe meydanında Kaymakamlığımızın öncülüğünde yapılan programda Kur'an-ı Kerim tilaveti yapılarak dua edildi. Çeşitli etkinlikler ve protokol konuşmalarının ardından İnebolu İlçe Müftülüğü İlahi Korosu tarafından İlahiler okunarak ney dinletisi sunuldu.
- Saat 00:13'te tüm camilerimizden salâlar okundu.

15 Temmuz başta olmak üzere tüm şehitlerimizi ve ahirte irtihal eden gazilerimizi rahmetle, sağ olan gazilerimizi minnetle anıyor; İlçe Kaymakamımız Sayın Ahmet Vezir BAYCAR başta olmak üzere, Programımıza destek veren ve katılan herkese şükranlarımızı sunuyoruz.