16.10.2023

Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası

İhsangazi İlçe Müftülüğümüz tarafından "Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" temalı program gerçekleştirildi.
2023 yılı Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" başlıklı programımız İhsangazi Belediye Düğün salonunda icra edildi.Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program,Din Hizmetleri Genel Müdürlüğümüzün hazırlamış olduğu “Mevlid-i Nebi Haftası Sinevizyon Gösterisi “ile devam etti. Programın açılışında konuşan İhsangazi İlçe Müftümüz Sayın Namık KARAAHMETOĞLU Hocamız haftanın teması hakkında bilgilendirme yaparak, Peygamberimiz'in İrşat ve Davet metodu hakkında konuştu. Konuşmaların ardından Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme Ve Kıraat Kurulu Üyesi Sayın İbrahim NOĞMAN hocamız günün anlam ve önemine yönelik “Peygamberimiz, İman ve İstikamet” temalı konferansı gerçekleştirdi.
Programımız hediye takdiminin ardından sona erdi.
Programımıza yoğun katılım gösteren İhsangazi halkımıza, ilçemizin çok kıymetli protokol üyelerine,İlçe Müftülerimize, Din görevlilerimize, Kur'an Kursu Öğreticilerimize, geleceğimizin mimarı sevgili gençlerimize ve öğrencilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.