18.12.2023

Müftülüğümüzün Organizesinde Filistin İçin Kermes Düzenlendi.

Hanönü İlçe Müftülüğü ve Din Görevlileri olarak Filistinli kardeşlerimizin adına kermes düzenlendi. Kermese Hanönülü vatandaşlarımız kermese yoğun bir ilgi gösterdi.

Kermeste bulunan tüm ürünler Hanönülü vatandaşlarımızın el emeği ile elde edildi. Her kesimden vatandaşımızın maddi manevi katkılarıyla programımızı icra ettik. Kermes sonucunda beklediğimizin üzerinde bir meblağ Filistinli kardeşlerimiz için toplanmış oldu.

Filistin kermesini organize eden Hanönü İlçe Müftü Vekili Şaban KORKMAZ "Bu tür kermesler, sadece maddi değil, manevi kazançları da beraberinde getiren hizmetlerdir. Burada bulunan ürünlerde her bir Hanönülü kardeşimizin katkıları vardır. Elinde bulunan imkanlar nisbetinde kermesimize katkıda bulundular. Kermesler hayırlı girişimlerdir. Bugün burada birlik ve beraberlik içerisinde Filistin için hayırda yarışan kardeşlerimiz bizlere Filistinin özgürlüğü barışın ve huzurun hakim olması için bir umut oldular. Kermesimize katkı sağlayan başta Kamu kurumlarımız olmak üzere maddi manevi desteklerini esirgemeyen kermesimize gelip bize destek çıkan tüm vatandaşlarımıza, Kurum amirlerimize, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize, program boyu orada görev alan tüm yardımseverlerimize, katkı sağlayan din gönüllüsü hocalarımıza çok teşekkür ediyorum. Rabbim iyiliklerini kabul eylesin inşaallah" ifadelerine yer verdi.