14.08.2023

Yaz Kur'an Kursları Kapanış Programları Düzenlendi.

Hanönü İlçe Müftülüğüne bağlı tüm cami ve Kur'an Kurslarında açılan ve altı hafta süren Yaz Kur'an Kurslarımız 11 Ağustos 2023 Cuma günü sona erdi.

Yaz Kur'an Kurslarımızda derslerin yanı sıra öğrencilerimiz çeşitli sosyal aktiviteler ve ikramlar eşliğinde eğitim dönemlerini tamamladı. Kurslarımıza devam eden ve başarı gösteren öğrencilere ödülleri verildi.

Program sonunda İlçe Müftümüz Ali ÇELEBİ : "2023 yılı yaz Kuran Kurslarımız çok bereketli ve başarılı bir şekilde altı hafta devam etmiş ve 11 Ağustos itibariyle de kurslarımız sona ermiştir. Başta kurslarımıza devam eden çocuklarımız olmak üzere, tüm İmam-Hatip, Müezzin-Kayyım, Kur'an Kursu öğreticilerimize, velilerimize, sponsor olan hayır sahiplerimize, desteklerini esirgemeyen kurum ve kuruluşlarımıza çok teşekkür ediyorum, öğrencilerimiz için ne yapsak azdır. Rabb'im bahtlarını açık eylesin, her daim başarı onlarla olsun." dedi.