24.07.2023

Yaz Kur’an Kurslarımıza İlgi Büyük.

Hanönü Müftülüğünce tüm camilerimizde ve Kur’an Kurslarımızda düzenlenen, 3 Temmuz 2023 Pazartesi günü başlayan ve her sene milyonlarca çocuğumuzun Kur'an-ı Kerim ve dini bilgiler öğrendiği yaz Kur’an kurslarımız devam ediyor.

2023 yılı yaz Kur’an kurslarında eğitim-öğretim tek dönem halinde 3 Temmuz - 11 Ağustos 2023 tarihleri arasında yüz yüze gerçekleştiriliyor.

İmam hatip, müezzin kayyım ve Kur’an kursu öğreticilerimizin görev aldığı kurslarda eğitim- günde 3 saat şeklinde devam ediyor.

Kur'an-ı Kerim ve dini bilgiler derslerinin yanı sıra çocukların yaşlarına uygun sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerin de yer aldığı 2023 Yılı Yaz Kur’an Kurslarında eğitim-öğretim 11 Ağustos'ta sona erecek.