15.07.2023

Şehitlerimiz Adına Kur'an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif Okundu.

Şehitlerimiz Adına Mevlid-i Şerif Okundu.

Hanönü İlçe Müftülüğü “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” yıl dönümü vesilesiyle bir dizi etkinlikler tertip edip, tüm şehitlerimizin ruhuna ithafen okunan hatm-i şeriflerin duasının yapılacağı Mevlid-i Şerif programı düzenledi. Tüm Camiilerimizde şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim ve dua programları yapıldı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle İlçede gerçekleştirilen programda hocalarımız program icra ettiler. Sonrasında İlçe Müftümüz Ali ÇELEBİ tüm şehitlerimiz, gazilerimiz, vatanımız ve milletimiz için duada bulundular.

15 Temmuz 2016’da Türkiye Cumhuriyeti’nin millî birlik ve bütünlüğüne kastetme niyetiyle gerçekleştirilen hain darbe girişiminde, milletimiz ve demokrasimiz için canını ortaya koyan tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.
Bağımsızlığımıza Sahip Çıkan Yüzbinlerce Koca Yüreğe Selam Olsun.