16.07.2020

15 TEMMUZ DEMOKRASİ ve MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ETKİNLİKLERİ

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikler kapsamında vatan ve mukaddesat uğruna canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimiz ve Rahmet-i Rahmana kavuşan kahraman gazilerimiz için Merkez Tepebaşı Camimizde Kuran-ı Kerim okundu.

İlçemizde medfun bulunan şehitlerimizin kabirleri ziyaret edilerek dualar edildi.

Doğanyurt Kaymakamlığı tarafından organize edilen etkinlikler kapsamında din görevlilerimizin de katılımı ile ilçemiz liman alanında program icra edildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı' nın ardından ilçemiz Gözalan Köyü Camii İmam-Hatibi Zülfikar KAYA tarafından Kur'an-ı Kerim okundu. daha sonra İlçe Müftüsü Fatih KOÇ tarafından tüm şehitlerimiz için dua edildi. 15 Temmuz Günü ile ilgili fotoğraf sergisi ziyaret edildi. Saaatler 00.13' e gelince ilçemizin tüm camiilerinden selalar okundu.

Programlarımıza katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.