16.10.2017

İL MÜFTÜSÜNDEN ZİYARET

İL MÜFTÜMÜZDEN DOĞANYURT’ A ZİYARET

Camiler ve Din Görevlileri haftası münasebetiyle Doğanyurt’u ziyaret eden Kastamonu İl Müftümüz sayın Osman AYDIN Merkez Yakup  Yıldıran Camiinde İkindi Namazı sonrası cemaate, Kabe’ nin birer şubesi olan camilerin İslam toplumunun inşa ve imarında çok önemli bir yere sahip olduğunu, bundan dolayı camilerin inşa ve imarına katkı sağlamanın, camiye cemaat olmanın ve namazları cemaatle kılmanın Allah katında çok değerli olduğunu, bu manada din görevliliğinin de çok ulvi bir görev olduğunu ifade eden bir konuşma yaptı. Daha sonra İlçe Müftülüğümüzü ziyaret eden sayın İl Müftümüz, Doğanyurt'ta yürütülen müftülük hizmetleriyle ilgili İlçe Müftümüz Zeki ABALI'dan bilgi aldıktan sonra, İlçe Müftülüğüze yaptığı ziyarette kendisine eşlik eden Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü sayın Cengiz BAHÇACIOĞLU ile birlikte ilçemizden ayrıldı.