05.03.2024

İl Müftüsü Bekir Derin, Personel Toplantısı İçin Geldiği İlçemizde Bir Dizi Ziyaretlerde Bulundu.

Devrekani Anadolu İmam Hatip Lisesi salonunda gerçekleştirilen personel toplantısında İl Müftüsü Bekir Derin, Ramazan ayı faaliyetleri başta olmak üzere "Devrekani Yetimine Sahip Çıkıyor Bir Yetim de Sen Okut" iyilik hareketi, ilçede yürütülen faaliyetlerin değerlendirilmesi, dini hizmetlerin daha etkin bir şekilde yürütülmesi hususunda bilgilendirmelerde bulunduktan sonra Kaymakam Sn. Hüseyin Çamkerten'i makamında ziyaret etti. Ziyarete İlçe Müftüsü Ali Çelebi de eşlik etti.

Kaymakam Çamkerten, İl Müftüsü Derin'e ziyaretlerinden ve hediyelerinden ötürü memnuniyetlerini dile getirdi.

İl Müftüsü Bekir Derin, İlçe Müftüsü Ali Çelebi'yi makamında ziyaret edip ilçede yürütülen din hizmetleri ve faaliyetler üzerine istişarelerde bulunulduktan sonra ilçemizden ayrıldı.