23.08.2022

Çocuklarla Camide Bir Gün Programı

Proje kapsamında İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünce  ve Din görevlilerince gerçekleştirilen etkinliklerde Yaz Kur’an Kurslarına devam eden yaklaşık 120 öğrenci, sabah kahvaltısından akşamın ilerleyen saatlerine kadar Reşadiye Camiinde ve müştemilatında bir dizi etkinliklerle bir araya geldi. Sabah kahvaltısıyla başlayan programda dini bilgiler ve kısa sureler okundu. Din görevlileri nezaretinde beraberce abdestler alınıp vakit namazlarını cami cemaatiyle birlikte saf tutarak kılan çocuklar, spor etkinliklerinden kadim oyunlara kadar çeşitli faaliyetlere katıldı. Etkinliklerde çocuklarla bir araya gelen İlçe Müftüsü KARA, "Bu gün Allah’ın evi olarak tanımladığımız camimizde gün boyu O’nun misafiri olacaksınız. Çocuklar, sizleri çok seviyoruz, sizinle böyle güzel vakitler geçirmek, beraberce yüce Rabbimize ibadetler yapmak, oyunlar oynamak, hep birlikte yeni şeyler öğrenmek çok keyifli oluyor. Sizler yarınları emanet edeceğimiz en değerli varlıklarımızsınız. Sizleri her zaman camilerimize bekliyoruz" dedi.