25.08.2016

Yetim çocuklarımızla dopdolu bir piknik yapıp oyunlar oynamak, Yaz Kur’an Kurslarındaki çocuklarımızla iftar ve sahuru birlikte yapmak hem bizi, hem de onları çok mutlu ediyor.

İlçe Müftülüğümüz yaptığı etkinliklerle çocukların gündemine ve kalbine giriyor. İlçemizdeki tüm yetim/öksüz çocuklar, velileriyle birlikte Bozkurt Meteoroloji Piknik Alanında cami ve Kur’an Kursu görevlilerimizle birlikte eğlence dolu bir gün geçirdi.

Ramazan ayında da Yaz Kur’an Kursu öğrencilerimiz, devam ettikleri camilerde iftarı ve hatta sahuru hocalarıyla birlikte yaptılar.

İlkokuldaki çocuklara eğitsel dokümanlar da dağıtılıyor.

Ayrıca Fatih İlkokulunda açılan D grubu Kur’an Kurslarımızla çocuklarımıza siyer ve ahlak dersleri veriliyor ve çocuklar normal okul derslerinin sona erdiği o yorgun saatten sonra Müftülüğümüzün açtığı bu ek kurlara gönüllü devam ediyorlar.

Yaz Kur’an Kursları ise İlçe Müftüsü Abdurrahman AYDIN ve Vaiz Selim DEMİR tarafından ziyaret ediliyor ve her yıl belirlenen bir konu ziyaret edilen bu kurslarda işleniyor.