14.08.2023

AZDAVAY İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ II. YAZ KUR'AN KURSU ŞENLİĞİ

AZDAVAY MÜFTÜLÜĞÜ YAZ KUR’AN KURSLARI ŞENLİĞİ’İNDE ÖĞRENCİLER VE VELİLERLE BULUŞTU

Azdavay İlçe Müftülüğüne bağlı yaz Kur’an kurslarında eğitim gören öğrenciler, bu sene ikincisi düzenlenen Yaz Kur’an Kursları Şenliği’nde bir araya geldi.

Azdavay İmam-Hatip Lisesinde gerçekleşen şenlikte yaz Kur’an kursu öğrencileri Kur’an kurslarındaki öğrendikleri bilgilerle çeşitli sunum ve gösteri gerçekleştirdi.
Birçok etkinliğin yapıldığı şenlik renkli görüntülere sahne oldu.

Öğrenciler arası düzenlenen bilgi yarışması, halat çekme ve mendil kapmaca turnuvalarında dereceye giren çocuk ve gençlere ödülleri takdim edildi.

Azdavay İlçe Müftü Vekili Mustafa LEKESİZ, yaz boyunca kurslara 270’in üzerinde çocuk ve gencin katıldığı ifade etti. Kur’an kurslarının çocuklarımızın geleceği için önemli olduğunuifade etti.
 Lekesiz, programa katkı ve özverili davranışlarından dolayı görevli personellere, velilere, tatil vakitlerini camilerde değerlendiren öğrencilere ve İmam Hatip Lisesi Müdürlüğüne teşekkür etti.

Katılımın yoğun olduğu programda çocuklara ve misafirlere çeşitli ikramlar yapıldı.