14.06.2023

AZDAVAY MÜFTÜLÜĞÜ 4-6 YAŞ KUR’ÂN KURSU İLK MEZUNLARINI VERDİ

“AZDAVAY MÜFTÜLÜĞÜ 4-6 YAŞ KUR’ÂN KURSU İLK MEZUNLARINI VERDİ”
Diyanet İşleri Başkanlığımızın  önemli faaliyetlerinden olan “4-6 Yaş Kur’ân Kursları ve Manevi Değerler Eğitimi”  Türkiye genelinde 10. yılını, Azdavay ilçesinde ilk yılını tamamladı.  İlk mezunlarını veren “4-6 Yaş Kur’ân Kursumuz”  her geçen gün eğitim kalitesini artırarak ve eğitim materyallerini  zenginleştirerek minik yavrularımızın manevi değerler ekseninde ve dini vecibelerin bilincinde yetişmesine katkı sağlayamaya devam ediyor.
Müftülük bahçesinde yapılan törende ilçe müftümüz Sn. Kazım ATCI, kısa zamanda 4-6 Yaş Kur’an Kursunun faaliyete girerek bu gün mezunlarını vermesine vesile olan hayır severlerimizi teşekkür etti. Ayrıca bu kıymetli eğitimin önemine de vurgu yaparak konuşmasını bitirdi.

Kaymakamımız Sn. Şeyma Nur KAYGUSUZ konuşmasında başta Müftümüzü, 4-6 Yaş Kur’ân Kursu öğreticimizi ve emeği geçen tüm müftülük personelimizi tebrik etti.

Program sonunda ikramlar ve ücretsiz kitap dağıtımı yapıldı. Katılım sağlayan öğrenci velilerimize ve misafirlerimize teşekkür ederiz.
Ayrıca yeni dönem için geç kalmadan kayıtlarınızı yaptırınız.